Van der Feer bouwondersteuning
Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning
 

  Home
  Diensten
    Aanbouw
    Renovaties
    Advies
    Begeleiding
    Aankoop
  Werkwijze
  Referenties
  Contact

Referenties

Referentie Bussum:
De hele verbouwing was een feestje... We hebben Rob van der Feer er voor de koop van ons huis al bij gehaald om ons er van te vergewissen dat we, met het door ons gestelde budget, de verbouwing die wij voor ogen hadden, konden realiseren. Nadat wij tot de koop waren overgegaan, hebben we uiteraard nog andere aannemers om een offerte gevraagd. De offertes waren niet makkelijk met elkaar te vergelijken maar onder aan de streep verschilden ze niet zoveel van elkaar. Rob heeft ons vanaf het begin een goed gevoel gegeven en dus was de keus makkelijk gemaakt. Een dergelijk grote verbouwing doe je misschien maar 1 keer in je leven. Je geeft een hele hoop geld uit maar bent totaal onervaren in deze. Je wilt een professional met ervaring en het nodige vakmanschap maar ook een vriend die met jou en je portemonnee meedenkt. Kortom, dat is Rob van der Feer! Het zijn allemaal vakmannen die voor hem werken. Vriendelijke kerels met passie voor hun werk en dat zie je terug in het resultaat. Er heerste altijd een gemoedelijke sfeer op de bouw en het was er eind van de dag altijd opgeruimd. Overlast voor de omgeving werd tot een minimum beperkt. Wij hebben er voor gekozen het project zelf te leiden zonder tussenkomst van architect of bouwbegeleider. De communicatie verliep altijd soepel, ook over moeilijke zaken. Het vertrouwen over en weer dat je samen streeft naar iets moois was voor ons vele malen belangrijker dan de illusie van een sluitende offerte. Wij vonden het een feest om regelmatig op de bouw rond te lopen en de vorderingen te bekijken. Er was altijd ruimte voor overleg. De opleverdatum werd netjes gehaald en ook de nazorg was volledig naar wens. Alles is naar volle tevredenheid verlopen en wij genieten iedere dag van ons prachtige huis. Alle lof aan Aannemersbedrijf Rob van der Feer.

Referentie Bussum:
Gedurende de gehele verbouwing waren we afwezig en iedereen heeft ons afgeraden juist dan met een ons niet bekende aannemer een forse klus te beginnen. Geen moment spijt hebben we gehad! De communicatie, meestal via mail, verliep prima. Foto's lieten de vooruitgang zien. De samenwerking tussen aannemer, schilder, vloerenlegger, electricien, sloper, keukenspecialist, loodgieter etc. was voortreffelijk. Bij thuiskomst bleek het resultaat nog fraaier dan op de foto's. De wensen die we nog hadden werden vlot gerealiseerd. Kortom, we zijn zeer tevreden en kunnen deze aannemer en zijn medewerkers van harte aanbevelen.

Referentie Bussum:
Dit is de derde verbouwing die wij hebben laten uitvoeren door Van der Feer Bouwondersteuning. Ook deze keer is verbouwing naar tevredenheid verlopen. De offerte was uitgewerkt per ruimte en werd goed en duidelijk doorgenomen. Tijdens verbouwing was er altijd ruimte voor meerwerk, waarbij er eerst goedkeuring van de aangepaste offerte werd gevraagd.

Het team bestaat uit vakkundige mensen die met plezier hun werk doen en werk afleveren van hoge kwaliteit. Onze nieuwe kamer en suite is daar een mooi voorbeeld van! Het team werd goed aangestuurd door Rob. Omdat ze al jaren met elkaar samenwerken en het werk op elkaar afstemmen met een goede tijdsplanning, werd er geen dag onbenut gelaten. Gedurende de verbouwing was er elke week een update van de werkzaamheden en werd de planning voor de komende week doorgenomen.

Deadline van oplevering werd ruimschoots gehaald, wij konden zelfs 1 week eerder in ons huis. Na 4 maanden verbouwen wonen wij nu met veel plezier in ons nieuwe huis aan de Koningslaan en kijken met een goed gevoel terug op de verbouwing!

Referentie Naarden:
In het voorjaar van 2011 kochten wij een jaren '30 huis in Naarden dat van binnen volledig verouderd was en geheel gerenoveerd moest worden. Na het bekijken van 3 offertes en na enkele gesprekken met 2 aannemers, kozen wij voor Rob van der Feer. Niet op basis van zijn offerte, want die verschilde niet veel van de andere, maar puur 'op gevoel'. Rob was goed in staat om alle posten in de offerte toe te lichten, liet ons wat van zijn werk zien en van begin af aan was duidelijk dat wij koning waren, maar hij heel nauw met ons meedacht. Op 1 juli zetten wij onze handtekening onder het koopcontract en op 4 juli begonnen de slopers' Na 1 dag keken we van de begane grond rechtsstreeks naar de nok van het dak! Maar de slopers verzekerden ons dat het alleen maar weer mooier zou worden. En dat was ook zo.

Rob zorgde voor de logistiek. Hij heeft verschillende teams die vaak voor hem werken en was kritisch naar zijn mensen als hij vond dat iets beter moest. Er werd goed overlegd in een prettige werksfeer en met een flexibele opstelling. Daarnaast was er het grootste deel van de tijd een uitvoerder die alle dagelijkse dingen in goede banen leidde en met wie we ook dagelijks contact hadden. Bijzonder was dat het hele team via Rob goed onze wensen wist te vertalen, zeker gezien het feit dat we wel een modern huis wilde maar niet de stijl van de jaren 30 verloren wilde laten gaan.

We hadden geen strakke deadline gesteld maar begin december zijn we in ons nieuw huis getrokken. Het is prachtig! Een jaren 30 huis met een volledig nieuwe binnenkant waarbij onze aannemer binnen zijn budget is gebleven en een werkelijk schitterend gerenoveerd huis heeft opgeleverd.

 

Investeer in uw ruimte