Van der Feer bouwondersteuning
Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning
 

  Home
  Diensten
    Aanbouw
    Renovaties
    Advies
    Begeleiding
    Aankoop
  Werkwijze
  Referenties
  Contact

Bouwadvies

Wij werken met moderne technieken op bouw- en installatie gebied. Wij adviseren over de aanvraag van subsidies en bijvoorbeeld over het gebruik van alternatieve, milieuvriendelijke isolatiematerialen.

Voor het opstellen van een goed bouwplan maken wij gebruik van richtlijnen. Materialen worden benoemd, de werkwijze beschreven en de planning geschetst. Hierdoor komt alles aan bod en worden er geen zaken vergeten. Het bouwplan is ons ‘draaiboek’ tijdens de verbouwing.

 

Investeer in uw ruimte