Van der Feer bouwondersteuning
Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning Van der Feer bouwondersteuning
 

  Home
  Diensten
    Aanbouw
    Renovaties
    Advies
    Begeleiding
    Aankoop
  Werkwijze
  Referenties
  Contact

Aanbouw en renovatie

Met oog voor de oorspronkelijke bouw van uw huis en de sfeer van de omgeving, brengen wij de stijlkenmerken en daarmee de authenticiteit van de woning terug. Desgewenst maken wij daarbij gebruik van bestaande bouwmaterialen.
Uiteraard met het comfort passend in deze tijd. Wij gebruiken daarbij gecertificeerde materialen.

Wij ontzorgen met een goede planning, duidelijke afspraken en werken overzichtelijk. Bij oplevering huren wij desgewenst een erkend schoonmaakbedrijf in, zodat u direct kunt starten met het interieur van de nieuwe ruimte.

 

Investeer in uw ruimte